Jolita Rimavičienė

Direktorė

Daugiau nei 10 metų vadovavimo patirtis, ISO 9001:2015 standarto diegimas, darbo teisė, verslo valdymas, konferencijos ir vadovų konsultavimas administruojant veiklą. Komandos formavimas ir motyvavimas. Aštrus žvilgsnis į detales.

Sertifikuota ES Programos “Verslo konsultantas LT” konsultantė. Temos: Rinkodara, pardavimai, įmonės įvaizdžio formavimas.

Martynas Rimavičius

HoReCa konsultantas

Restoranų, grožio salonų, viešbučių pirkimas ir pardavimas. Kuria ir įgyvendina pačias netikėčiausias idėjas, padeda aiškiai suformuoti jūsų verslo konceptą.

Sertifikuotas ES programos “Verslo konsultantas LT” konsultantas. Temos: pardavimai ir derybos, verslo planavimas.

Jurgita Viltrakienė

Projektų vadovė

Maisto produktų technologė, gamybos vadovė, dirbusi tiek viešojo maitinimo tiek maisto gamybos įmonėse, paruošusi daugiau kaip 200 skirtos specifikos technologinių projektų, konsultuoja bei koordinuoja projekto įgyvendinimą nuo idėjos iki objekto pridavimo VMVT, atlieka vidinius higienos auditus.

Sertifikuota ES programos “Verslo konsultantas LT” konsultantė. Temos: Dokumentų rengimas ir valdymas, projektų valdymas.

Rūta Pilkytė

Administratorė

Maisto technologė, derinanti projektus valstybiniame patentų biure, kultūros paveldo departamente ir registrų centre. Nepailsta kalbėti ir kelti klausimus, tad koordinuoja įmonės viešuosius ryšius, atstovauja klientus savivaldybės posėdžiuose.

Jūratė Aniulienė

Visuomenės sveikatos specialistė

5 metų patirtis Nacionaliniame visuomenės sveikatos centre. Darbas su grožio salonais, viešbučiais ir asmens sveikatos priežiūros įstaigomis. Reikli, pastabi ir visuomet pasiruošusi patarti.

Indrė Baužė

Visuomenės sveikatos specialistė

Darbo patirtis Valstybinėje maisto ir veterinarijos tarnyboje. Vidiniai higienos auditai, alkoholio ir tabako licencijų derinimas, technologinės kortelės, privalomųjų higienos įgūdžių mokymų vedimas. Mėgsta nepriekaištingą tvarką tad rengia kokybės standartus, ruošia darbo teisės ir saugos dokumentus

Sertifikuota ES programos “Verslo konsultantas LT” konsultantė. Temos: produkto, paslaugos tobulinimas, įmonės veiklos procesų ir veiklos efektyvumas.

Kristina Varatinskytė

Projektuotoja

Projektuotoja, ruošianti technologinius ir inžinerinius brėžinius. Remdamasi ilgamete patirtimi, gali pasiūlyti pačius patogiausius ir statybų techninį reglamentą atitinkančius architektūrinius sprendimus. Koordinuoja paskirties keitimo projektus.

Gabrielius Zajac

Virtuvės šefas

Darbo patirtis restoranuose: Stebuklai, Sweet Root, Restoranas4.

Praktiko žvilgsnis pradedant maitinimo verslą: meniu sudarymas pagal jūsų pasirinktą konceptą, efektyvios virtuvės darbo sistemos organizavimas, galimų stipriųjų pusių bei klaidų naujai besikuriančiame maitnimo versle analizavimas.

Algirdas Furmanavičius

Kokybės ir procesų valdymo vadovas

Nuo restorano aliejaus skonio – nuo kurio priklausys jūsų patiekalų sėkmės rezultatas iki subtilios vyno kortos. Maisto kultūra, valgymo įpročiai, nuolatinės stažuotės pasaulinio tinklo viešbučiuose „Ritz“, „Four Seasons“, „Shangrila“.

Aplankytos visos beveik visos pasaulio šalys, patirta valgymo kultūra net Naujosios Zelandijos kaimo turizmo paslaugas teikiančiose šeimos restoranėliuose.

Aktyvus kaštų taupymo procesai ir panaudojimas jūsų įmonei – nuolatos mokantis ir adaptuojant technikos naujoves.

Pardavimų vadybininkas

Ieškome pardavimų vadybininko. CV siųsti – info@rdeal.lt